Secuno

Din uvildige IT sparringspartner.

Om Secuno A/S

Hvem er vi:

Henrik Blaaberg og Charlotte Schnacks bekendtskab startede som kunde og leverandør for 25 år siden. Charlotte havde det daglige ansvar for Olicom som kunde og Henrik arbejdede som Supportchef i Olicom, og her tog et godt samarbejde og bekendtskab sit udgangspunkt.

Henrik Blaaberg stiftede i 1999 Nworks A/S sammen med en forretningspartner. Henrik drev og vækstede succesfuldt Nworks i en årrække. Nworks blev i et spændende salg i 2012 solgt til Atea Danmark, og Henrik fortsatte sit virke som Adm. Dir. og medejer i Capmon A/S. I 2013 stiftede Henrik Blaaberg KonsensIT, et IT konsulentfirma. CapMon A/S og Konsensit A/S er i Maj 2017, solgt til en tidligere forretningspartner.

Charlotte Schnacks karriere har bevæget sig fra Key Account Manager, salgschef, Salgsdirektør til Divisionsdirektør i Atea, inden hun blev hentet til Crayon som Adm. Dir for deres danske Datterselskab. Charlotte har for nylig afsluttet en længere periode som Direktør i Crayons moderselskab, Crayon Group hvor hun har arbejdet i internationalt regi.

 

Secuno A/S:

Henrik og Charlotte er nu gået sammen om at skabe en IT-løsningsleverandør, der koncentrerer sig om at tilbyde konsulentydelser samt skabe løsninger der binder systemer sammen, og skaber en lettere dagligdag for vore kunder. Forcerne ligger indenfor Business Consulting, Software & Connectors samt Security og GDPR, herunder konsulentydelser og services.