Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/secuno.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014
RELEASE af SECUNO DataFinder 1.0 | Secuno

Secuno releaser version 1.0 af Datafinder.

Secuno DataFinder er produktet der hjælper virksomheder, med at fremfinde personhenførbare data, fra en lang række forskellige  data storages.

DataFinder er værktøjet til HR – Service Desk – Konsulenter – IT Sikkerheds folk og alle andre der arbejder med GDPR.

Datafinder kan f.eks. bruges af den dataansvarlige, til at dokumentere, at processerne bliver overholdt og til en kortlægning af, hvordan virksomheden opbevarer personfølsomme data i IT infrastrukturen i dag.

Ved udfyldelse af enkle formularer sættes DataFinder igang med at gennemsøge IT infrastukturen for at finde information der matcher søgekriterierne.

DataFinder laver naturligvis en log-fil over de fundne data, som krypteres og gemmes, således at det altid kan dokumenteres hvad der er fundet og evt. udleveret.

Secuno DataFinder kan ikke alene fremfinde data, på f.eks SharePoint – OneDrive Fileshares etc., det kan også sammenkoble data fra forskellige kilder, så som HR system, Løn system og mange andre kilder.

Secuno DataFinder holder også styr på, hvilke data der er fremfundet og hvilke der er udleveret.

Slutteligt kan vi overføre data krypteret til den person eller virksomhed, der har efterspurgt data !

Kontakt os for at høre mere om, hvordan Secuno DataFinder kan hjælpe din virksomhed.

Hent PDF her:  Datafinder

 

Visualiseringen indeholder kun et udvalg af vores mange Connectors – kontakt os for en liste af andre Connectors.